Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: Un rezultat prost, o reacție bună

0

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, s-a arătat nemulțumit de rezultatul obținut de echipa sa, marți seara, scor 2-2, contra lui Club Brugge, în grupa A din Liga Campionilor. Totuși, francezul a lăudat reacția elevilor săi din repriza secundă.

Real Madrid a fost condusă cu 0-2 la pauză de gruparea belgiană, însă spaniolii au întors rezultatul în partea secundă, grație reușitelor lui Sergio Ramos și Casemiro. Zidane a explicat că nu poate fi mulțumit de rezultatul obținut, însă a declarat că a rămas impresionat de reacția elevilor săi din partea secundă.

„Un rezultat prost, o reacție bună. Nu avem cum să fim fericiți, am jucat 45 de minute așa cum nu ar trebui să o facem vreodată. Rămân cu reacția lor, deși nu sunt mulțumit de punctul obținut. Primul gol primit a fost puțin amuzant. Am început rău, iar începând cu minutul 10 nu am fost concentrați în zonele unde adversarul ne putea pune probleme.

La pauză le-am spus jucătorilor să schimbe ceva în jocul lor, iar ei au făcut asta. Au intrat cu o atitudine mai bună, și-au dorit mai mult. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare în grupă. Avem următorul meci în campionat, știm că suntem într-o situație rea în Liga Campionilor, dar vom continua să luptăm”, a declarat Zidane, la conferința de presă de după meciul cu Club Brugge, citat de Marca.

Real Madrid a început dezamăgitor partida cu Club Brugge, iar belgienii au condus cu 2-0 pe „Santiago…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.