Zeus Capital vrea să cumpere clădiri de birouri în București

0

Fondul grec de investiții Zeus Capital vrea să cumpere clădiri de birouri în București
Fondul grec de investiții Zeus Capital Management, fondat în 2007 de Stelios Zavvos participă la licitații în București pentru achiziția de clădiri de birouri a căror prețuri sunt cuprinse între 30 și 120 de milioane de euro.
Zeus Capital și-a făcut intrarea pe piața din Varșovia prin achiziția unei clădiri de birouri. În România, fondul i-a plătit circa 12 milioane de euro antreprenorului Ionuț Dumitrescu în 2012 pentru clădirea de birouri HQ Victoriei din București și mai deține pachete de apartamente în ansamblurile Emerald Residence și Signature Herăstrău.

„Căutăm activ clădiri de birouri în București la prețuri cuprinse între 30 și 120 de milioane de euro. Am participat la câteva licitații recent, dar nu pot divulga dacă suntem în negocieri în prezent. Sperăm ca anul acesta să avem o proprietate nouă în portofoliul local“, spune pentru Profit.ro Lila Pateraki, directorul de investiții al Zeus Capital Management.

Ea precizează că fondul pe care îl reprezintă nu realizează investiții speculative, dar că acceptă un anumit grad de neocupare la clădirile pe care le vizează.

„Nu contează amplasamentul imobilului sau vârsta lui dacă este bine întreținut și are chiriași valoroși“, explică Pateraki.

Prezent la seminarul imobiliar, managerul a arătat că piața imobiliară românească este deseori descrisă…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.