Viorica Dăncilă, pe lista celor mai elegante femei din Guvern

0

Premierul Viorca Dăncilă a afișat în urmă cu câteva zile, un nou stil vestimentar în ședința de Guvern. Viorca Dăncilă este, fără alte presupuneri și negocieri, una dintre cele mai elegante femei pe care politica românească le-a văzut. Surpriza vestimentară din această zi este încă o dovadă vie din acest punct de vedere și un motiv de laudă pentru premierul României.

Cu fiecare ocazie, premierul Viorica Dăncilă alege să se îmbrace cât mai elegant, adoptând un stil destul de rafinat, bazat foarte mult pe accesorii. În ziua în care a luat parte la ședința de Guvern, Viorcia Dăncilă a surprins lumea prezentă, adoptând o ținută cu totul neagră sau „all black”, peste care a ales să poarte un sacou alb-crem, lung și cambrat.

Viorca Dăncilă este pe lista celor mai elegante femei din Guvern

Viorica Dăncilă a realizat în același timp și o alegere neașteptată. Este una dintre rarele ocazii în care a decis să poarte pantaloni, o piesă vestimentară specific masculină. Este, cu alte cuvinte, o alegere care i se potrivește foarte bine primei femei prim-ministru al României.

Premierul Viorica Dăncilă a arătat în această zi multă eleganță dar și stil. Piesele vestimentare au fost alese cu cap și împreună, au format o ținută care a demonstrat putere și ambiție.

Viorica Dăncilă a surprins lumea prezentă printr-o ținută cu pantalon și a arătat că poate purta fără nici o problemă și o vestimentație…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.