Viitorul Constanta a castigat pe terenul campioanei Ligii 1

0

Echipa antrenata de Gica Hagi a reusit o surpriza in aceasta etapa de campionat din Liga 1. Viitorul Constanta a reusit sa se impuna in deplasarea de la Cluj, pe terenul campioanei. Ciudat este ca formatia antrenata de Conceicao nu se regaseste dupa dubla dezastruoasa cu luxemburghezii de la Dudelange.

„Fotbalul e facut din oportunitati, din decizii. Am vorbit cu jucatorii inainte de meci, stiam la ce sa ne asteptam. Ma bucur ca schimbarile mele au adus ce aveam nevoie, am reusit un rezultat extraordinar. Vodut a fost in carantina un an si jumatate. Acum a muncit, a muncit, a muncit. Saracul, isi pierduse increderea. Sper ca el sa fie cel de care avem nevoie de acum inainte. Sunt 3 puncte enorme de acum incolo. Victoria asta o sa ne aduca moral, incredere. Cei care au ramas o sa lucreze foarte bine si o sa incercam sa facem un an bun.

Vom crea un spirit nou, o echipa buna, dar pentru asta trebuie sa muncim. Tucudean a venit la noi cu bani foarte putini. A venit sa joace fotbal gratis la noi. El ne-a facut campioni, ne-a adus tot ce aveam nevoie. Sa fie linistit, ca fotbal stie. Am vorbit cu Baluta si Dragus, le-am zis sa nu se excite prea mult cu convocarea asta la nationala. Faptul ca ei au ajuns la lot inseamna ceva, ca muncim bine, ca evoluam„, a declarat Gica Hagi la finalul partidei.

Viitorul a reusit sa intoarca soarta partidei pe final dupa ce CFR Cluj s-a aflat la conducere din minutul 55. Tucudean a deschis scorul pentru gazde, dar pe finalul jocului Vodut si…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.