unii dintre angajaţii CNAB şi dnata Catering SRL România se află în custodia poliţiei

0

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi dnata Catering SRL România  confirmă că unii dintre angajaţii lor, precum şi ai altor societăţi comerciale de pe platforma aeroportuară Henri Coandă se află în custodia poliţiei.

„Autorităţile au admis că dnata Catering SRL, CN Aeroporturi Bucureşti şi partenerii lor de afaceri au respectat toate reglementările şi nu sunt responsabile pentru activităţile în care sunt implicati angajaţii în cauză. Totodată, dnata, CN Aeroporturi Bucureşti şi partenerii lor se delimitează de acţiunile întreprinse la nivel personal, de către acei angajaţi care nu au respectat prevederile legale. Nu putem comenta procedurile legale în curs şi investigaţiile autorităţilor. CNAB, dnata Caterng SRL şi partenerii lor de afaceri sunt angajaţi în practici etice de afaceri şi operează în conformitate cu toate legile, reglementările şi standardele industriei. Liniile noastre directoare stricte fac ca regulile să fie clare pentru fiecare angajat. Cooperăm pe deplin cu autorităţile în această anchetă”, se menţionează într-un comunicat al CNAB transmis joi AGERPRES.

În această dimineaţă, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, aproximativ 200 de poliţişti pun în aplicare 28 de mandate de percheziţie,  într-un dosar instrumentat de Serviciul de Poliţie Transporturi Aeriene Henri Coandă din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, în coordonarea…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.