Unii comercianți din Wall Street încearcă comerțul cu opțiuni pentru a paria împotriva AMC

0

Unii comercianți de pe Wall Street pariază împotriva unui alt raliu masiv în AMC Entertainment Holdings Inc (AMC.N) și alte acțiuni „meme” săptămâna aceasta printr-un tip de pariu pe piața opțiunilor care le-ar limita pierderile în cazul în care investitorii cu amănuntul din spatele pregătirii le arată contrariul.

O analiză Reuters a datelor despre opțiuni și interviuri cu participanții pe piață, inclusiv un bancher de pe Wall Street și un manager de fonduri cu active de 30 de miliarde de dolari, arată că unii investitori instituționali au intensificat tranzacțiile complexe de opțiuni care le permit să parieze că acțiunile vor cădea.

Așa-numitul „bear put spread”, o strategie obișnuită de opțiuni greoaie, limitează, de asemenea, profiturile. Utilizarea crescută a acesteia, care nu a fost raportată anterior, arată cum Wall Street caută modalități de a profita de creșterea fără precedent a tranzacțiilor cu amănuntul, dar pășind cu atenție după ce unele fonduri de profil au fost afectate la începutul acestui an.

„Este încă dominat de aceste mici tranzacții cu amănuntul, cu siguranță, dar vedem instituții mari sporadice ispitite doar de prețuri”, a declarat Henry Schwartz, șeful serviciului de informații despre produsele Cboe Global Markets Inc, referindu-se la tranzacționarea opțiunilor în AMC.

AMC a fost în centrul unui al doilea val de cumpărare de către investitorii cu amănuntul care au…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.