Unde sa calatoresti in 2018

0

Cauti noi destinatii de calatorie in 2018? Poate ca astepti cu infrigurare noul an ca sa iti faci planuri de concediu sau pentru a te muta intr-o alta tara cu alte posibilitati. Sau chiar daca vrei sa stii de pe acum cam ce te-ar putea atrage in strainatate, vezi ce ponturi iti dam noi ca sa calatoresti in 2018.

In Europa, in SUA sau si mai departe, exista nenumarate locuri frumoase de vizitat si chiar de inceput o noua viata.

Daca doresti sa calatoresti in 2018, vezi cateva idei de destinatii frumoase

  1. Calgary – Canada

Orasul Calgary este trecut in topul celor mai curate locuri din intreaga lume. Insa, mai mult de atat, dispune de locuri cu arta minunata si miscari culturale ce te vor da pe spate. Exista restaurante in care sa mananci foarte bine, pe orice buget, si de asemenea este un oras care pune accent pe sporturi si distractie.

  1. Amsterdam – Olanda

Capitala Olandei, Amsterdam, este un loc grozav in care sa calatoresti, dar si in care sa te muti, daca vrei sa iti schimbi viata. Este un oras plin de energie, sport, evenimente frumoase si arte. De asemenea, vei avea ce fotografia, vei avea ce vizita, manca si cu ce te plimba pe langa canalele sale frumoase.

  1. Melbourne – Australia

Daca vrei sa vizitezi Australia, trebuie sa incepi cu orasul Melbourne. Acesta a fost numit unul dintre cele mai locuibile locuri din lume in ultimii cativa ani. Este un centru cultural pentru toti iubitorii de arta, cuprinzand muzica, balet, opera, arhitectura si arta moderna. De…

Citeste tot articolul pe News24.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.