Un șofer român de TIR a distrus 6 mașini și a amenințat un alt camionagiu cu furculița

0

Luni seara, un șofer român de TIR a făcut prăpăd într-o parcare de camioane din Germania, avariind şase mașini, rănind șase oameni și a atacat un coleg cu furculița.

Acesta a fost luat cu cătușe la mâini de lângă camion, scrie publicația regională online Sinsheim Lokal, anunţă Libertatea.

Astfel că, un camionagiu român a avariat 6 vehicule într-o parcare de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau, a rănit 6 oameni și s-a opus polițiștilor, pe care i-a agresat verbal și i-a scuipat.

Şoferul român conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi și la un semafor de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme. Acesta a continuat să conducă și a mai avariat  alte 6 mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi.În incident, şase oameni au fost răniți, iar, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul a intrat apoi pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion, care circula regulamentar. Martorii au povestit că şoferul român a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

 

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.