Un jucător important din fotbalul mondial, la un pas de moarte! Acesta s-a prăbușit pe teren chiar în timpul antrenamentelor

0

Lumea fotbalului anunță o veste tristă. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lumii a fost la doar un pas distanță de moarte. Jucătorul a suferit un infarct chiar în timpul antrenamentelor și a căzut pe teren. Toți oamenii s-au panicat, iar jucătorul a ajuns imediat la spital.

Fotbalul mondial suferă un șoc teribil după ce unul dintre marii jucători încă aflat în activitate, trece prin momente de cumpănă. Acesta a trecut printr-un infarct și s-a prăbușit la pământ în timpul unui antrenament. Vorbim despre portarul echipei FC Porto, Iker Casillas.

Bărbatului i s-a făcut tău dintr-o dată, moment în care s-a prăbușit pe teren. Medicii au intervenit imediat și l-au transportat la spital. Chiar dacă viața jucătorului poreclit San Iker este în afara pericolului, acesta nu va mai juca în niciun meci în finalul acestui sezon pentru dragoni.

Iker Casillas a ajuns la FC Porto din anul 2015 după ce a fost dat afară de către antrenorul portughez Jose Mourinho, de la Real Madrid.

În urmă cu puțin timp, FC Porto a trimis un comunicat oficial în care ne informează despre starea jucătorului.

” Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de dimineață, ce a avut loc la baza de la Olival. Ședința de pregătire a fost întreruptă rapid, pentru ca portarul să primească îngrijiri medicale. Acum este internat la Spitalul CUF din Porto. Casillas este bine, stabil și s-a rezolvat problema…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.