Trendurile în materie de machiaj care sunt peste tot pe Instagram

0

Vara este sezonul când poți experimenta cu culorile mai mult ca oricând. Pe Instagram, acest lucru este cel mai evident – de acolo te poți inspira cu privire la ce machiaj să alegi data viitoare când mergi la muncă sau când ieși în oraș.

Mai jos găsești o listă cu cele mai populare trenduri în materie de machiaj de vara aceasta, care fac furori pe Instagram:

Fardul verde de ochi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Joselin (@xo.josyyy) pe Iul 25, 2019 la 9:02 PDT

Toate divele de pe Instagram au început să poarte tot mai des fard de pleoape verde. Culoarea este puternică, dar dacă știi cum să o folosești, atunci nu are ce să meargă prost. Caută să o transformi într-un gradient delicat dacă vrei să o porți în timpul zilei sau adaugă și o linie fină de eyeliner dacă vrei un machiaj potrivit pentru seară.

Eyeliner creativ

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Avilán (@danavilan) pe Iul 25, 2019 la 12:39 PDT

Eyeliner-ul este un machiaj cu care nu ai cum să dai greș. Este versatil și, cu puțină practică, oricine poate trasa linii de invidiat. Dacă însă te-ai plictisit de metoda clasică de aplicare a lui, dă-ți frâu liber imaginației și descoperă forme și stiluri noi. Poți încerca ceva asemănător cu imaginea de mai sus sau să combini un eyeliner negru cu unul într-o culoare…

Citeste…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.