Trei persoane aflate într-un autoturism au decedat într-un accident rutier, după impactul cu un TIR

0

Luni dimineaţa, pe drumul naţional 65, trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier, între  localităţile Scorniceşti şi Optaşi, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu un autotren, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Când au ajuns la faţa locului, echipele au salvare au găsit toate cele trei persoane din autoturism, un adolescent în vârstă de 16 ani, un bărbat de 61 de ani şi o femeie de 60 de ani, toţi din Timişoara – în stop cardio-respirator, blocate în maşină.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceştia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din oraşul Mioveni, judeţul Argeş şi un autoturism în care se aflau 3 persoane. Cele 2 autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat”, au menţionat reprezentanţii IPJ Olt.

Conducătorul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat mai mult echipaje de pompieri din Slatina şi Scorniceşti, cu autospeciale SMURD şi de descarcerare, precum şi trei echipaje de la Ambulanţă.

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.