Tot mai multe autoturisme BMW sunt rechemate în service. Șoferii, în pericol. Cu ce defecțiune au fost cumpărate

0

Tot mai multe autoturisme BMW sunt rechemate în service, cauza fiind una serioasă și perciuloasă. Astfel, celebra companie auto a anunţat marţi, 23 octombrie, că a decis să recheme la service aproximativ 1,6 milioane de automobile diesel, cu patru sau şase cilindrii, produse în 2010-2017.

Decizia vine în urma unei anchete a BMW care a descoperit că există riscul ca lichidul de răcire să se scurgă din instalaţia de răcire a motorului şi împreună cu sedimentele de ulei şi depunerile de carbon să provoace incendii, potrivit Bloomberg.

Grupul german a precizat că, după rechemarea iniţială anunţată în luna august, care viza aproximativ 480.000 de vehicule din Europa şi Asia, o anchetă internă a descoperit că mai multe vehicule se confruntă cu probleme tehnice similare.

În luna mai, peste 310.000 de maşini BMW au fost chemate în service, în Marea Britanie, din cauza unei defecțiuni care poate provoca oprirea motoarelor.

În această vară, BMW a anunțat că își deschide fabrică în Ungaria, la Debrecen. Compania va investi peste un miliard de euro, în noul său proiect.


Citește…

Citeste tot articolul pe Libertatea.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.