Top 5 accesorii pentru un look bărbătesc chic pe timp de iarnă

0

Şi bărbaţii pot fi chic în sezonul rece dacă aleg să poarte accesorii care le pot scoate ţinutele din tiparele clasice. BMan vă propune un top 5 al accesoriilor pe care bărbaţii le pot purta iarna şi cu care nu vor trece neobservaţi. Îmbinarea accesoriilor propuse va oferi ţinutei un aer stylish şi impunător în acelaşi timp.

Fularul/eșarfa

În zilele friguroase și nu numai, fularul este un accesoriu obligatoriu în garderoba unui bărbat. El îndeplinește două roluri importante: pe de o parte, menține căldura la baza gâtului, dar și în zona pieptului, iar pe de altă parte are un rol stylish. Pentru o ținută modernă, recomandăm bărbaților să lase fularul să cadă pe lângă palton sau să-i facă un singur nod. Un fular în nuanțe ușor colorate se asortează perfect cu orice nuanţă a pantofilor.

Cravata din lână

Cravata din lână oferă un aspect foarte plăcut întregului outfit, creează o impresie impunătoare. Totodată, domnii care vor purta acest tip de cravată vor transmite mesajul că nu au pus la întâmplare acest accesoriu superb, ci pentru că sunt atenţi la stilul lor vestimentar. Având în vedere țesătura din lână, cravata este un atribut ideal pentru sezonul rece. Un alt avantaj este acela că nodul cravatei se va așeza mult mai bine decât în cazul unei cravate obișnuite. Cu siguranța domnii vor primi un plus de admirație din partea celorlalți dacă vor alege să poarte acest accesoriu iarna.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.