Tesla va lansa modelul S „Plaid” de ultimă generație pentru a se feri de Mercedes și Porsche

0

Tesla Inc va livra joi o versiune performantă a modelului său S, cu scopul de a reaprinde interesul față de sedanul vechi de aproape zece ani și de a se opune rivalilor precum Porsche, Mercedes-Benz și Lucid Motors pe piața vehiculelor electrice de lux.

Tesla (TSLA.O) a redefinit mașinile electrice în 2012, când și-a lansat modelul high-end Model S cu un design elegant și autonomie lungă, dar se confruntă cu o serie de noi provocatori. Producătorul auto intenționează să transmită în direct livrarea primului model S Plaid la fabrica sa din SUA din Fremont, California, la ora 19:00 PT (0200 GMT, vineri), potrivit contului său oficial de Twitter.

CEO-ul Elon Musk nu a spus dacă va fi în prim-plan, dar a fost pe Twitter promovând noul model, care are un preț de 129.990 dolari față de 79.990 dolari pentru un model S cu rază lungă de acțiune.

Cel mai recent preț pentru modelul S Plaid este cu 10.000 de dolari mai mare decât cel afișat acum câteva zile pe site-ul Tesla.

„Modelul S nu s-a schimbat foarte mult în ceea ce privește aspectul în ultimii aproape zece ani. Cred că Tesla trebuie să ofere consumatorilor ceva mai mult”, a declarat Jessica Caldwell, director executiv al furnizorului de informații despre mașini Edmunds.

Lansarea modelului S Plaid, care a fost deja prezentat online, s-a confruntat cu întârzieri și unele controverse cu privire la volanul așteptat al unui jug în stil avion. Musk a anulat o altă variantă, Model…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.