Tencent își propune să strângă 4 miliarde de dolari în tranzacții de obligațiuni

0

Gigantul chinez de internet și rețele sociale Tencent Holdings Ltd intenționează să strângă până la 4 miliarde de dolari într-o obligațiune lansată joi, au declarat două surse cu cunoștințe directe despre această chestiune.

Acordul a fost lansat cu tranșe de 10, 20, 30 și 40 de ani, potrivit unei fișe de termeni revizuite de Reuters. Foaia de tranzacții nu a specificat o cifră exactă, dar surse au declarat că, compania urmărește să strângă 4 miliarde de dolari din afacere, care va fi al doilea acord major de strângere de fonduri într-un an. Tencent nu a răspuns imediat la o cerere de comentariu.

Compania are aprobarea Comisiei Naționale de Dezvoltare și Reformă (NDRC) pentru a strânge până la 4,15 miliarde de dolari, a adăugat una dintre surse. Sursele nu au putut fi denumite, deoarece informațiile nu au fost încă făcute publice. Tencent a strâns 6 miliarde de dolari în luna mai a anului trecut și a avut datorii pe 40 de ani pentru prima dată.

Compania intenționează să utilizeze veniturile obținute din majorări de capital în scopuri corporative generale. Ghidul de preț pentru tranșa de 10 ani se situează în jurul valorii Trezoreriei SUA de 10 ani plus 165 puncte de bază și de 20 de ani la Trezoreria SUA de 20 de ani plus 175 de puncte de bază, conform fișei termenului.

Orientarea prețurilor pentru tranșele de 30 și 40 de ani a fost stabilită la 185 de puncte de bază și, respectiv, la 195 de puncte de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.