Te pregatesti de plecarea in vacanta? Iata ce sa nu uiti!

0

Din punct de vedere meteorologic, ultimele zile au fost mai mult decat favorabile. Desi multi se asteptau ca de la scaderea temperaturilor sa se astearna zapada intr-un strat cat mai bogat, asa cum se obisnuia cu ani in urma, vremea ne-a luat prin surprindere si de aceasta data. Asa ca, pentru scurt timp, inca ne mai putem bucura de temperaturi de primavara. Insa meteorologii ne avertizeaza ca vremea urmeaza a fi extrem de capricioasa in toata tara. Cu precadere, soferii sunt sfatuiti in aceasta perioada sa fie foarte atenti asupra modului de echipare al automobilelor, in special cei care opteaza pentru o vacanta de Sarbatori alaturi de familie.

Desi primariile locale fac eforturi pentru a asigura conditiile necesare in cazul vremii de iarna si in zonele cu risc ridicat, aveti posibilitatea de a va usura situatia si de a preveni situatiile neplacute dotandu-va masina corespunzator.

 

Esti sofer? Iata cum sa te pregatesti de vacanta!

Va povesteam si in acest material https://blog.autovit.ro/2019/11/cauciucuri-de-iarna-ce-spune-legea-cand-trebuie-schimbate-si-cum-le-alegi/ cat de importante sunt cauciucurile de iarna si cat de mult ne pot ajuta acestea in conditiile specifice iernii.

Pentru cei care nu au vazut acest material, permiteti-mi sa va spun ca aceste cauciucuri fac parte dintre pricipalele accesorii ale unui automobil care nu ar trebui sa va lipseasca in aceasta perioada. Nu va lasati inselati de vremea aparent insorita din majoritatea zonelor si de temperaturile…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.