Te antrenezi de zor, dar nu vezi rezultatele. De ce?

0

Poate fi incredibil de frustrant sa cheltui bani, timp si energie pentru antrenamentele de fitness si sa nu vezi deloc rezultatele sau sa vezi rezultate prea mici comparativ cu ceea ce visezi. Te antrenezi de zor, dar grasimea nu ti se topeste de pe abdomen si nici vorba sa vezi macar schitat acele patratele pe care ti le doresti.

Deci, ce se intampla?

Iata cateva intrebari pe care ar trebui sa ti le adresezi.

– Antrenamentul tau reflecta obiectivele tale?

Daca faci totul corect – mananci bine, faci miscare constant, te hidratezi corespunzator si dormi suficient – este posibil sa ai nevoie de o programare diferita.

O multime de persoane isi fac abonament la sala sau urmaresc tutoriale online pe YouTube si se intreaba de ce corpul lor nu raspunde la fel in fata acestor eforturi. Raspunsul ar putea fi faptul ca acele exercitii fizice nu sunt orientate spre nevoile tale individuale.

– Cum arata dieta ta? Cat de bine te odihnesti?

Sa bei multa apa, sa consumi mese hranitoare si sa dormi suficient – iata cativa factori esentiali pentru atingerea obiectivelor tale de fitness. Nu le ignora, pentru ca este posibil ca din cauza acestora sa nu obtii rezultatele pe care ti le doresti.

– Ceri prea mult de la tine?
Antrenamentele fizice ar trebui sa fie distractive si sa te faca sa te simti bine. Cu toate astea, daca nu iesi putin din zona ta de confort, s-ar putea sa nu pierzi in greutate asa cum iti doresti sau sa nu-ti imbunatatesti tonusul muscular.

Acelasi antrenament de fitness…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.