Super Group, compania-mamă a casei de pariuri Betway, va deveni publică printr-o fuziune cu Sports Entertainment Acquisition

0

Super Group, compania-mamă a casei de pariuri online Betway, a declarat duminică că a fost de acord să devină publică printr-o fuziune cu firma de achiziții Sports Entertainment Acquisition Corp (SEAH.N) la o evaluare de aproximativ 5 miliarde de dolari.

Acordul vine pe măsură ce Betway, care își are rădăcinile în Europa, se extinde în Statele Unite. Betway a mai spus că a fost de acord să achiziționeze Digital Gaming Corp, atingând piața pariurilor sportive online și a jocurilor din 10 state americane.

„Compania (Super Group) proiectează un EBITDA de peste 350 de milioane de dolari în 2021, cu o creștere continuă care este foarte sănătoasă după aceea”, a declarat președintele Sports Entertainment Eric Grubman într-un interviu.

„Aceste cifre sunt separate de SUA, deoarece este puțin probabil să producă profituri mari în următorii câțiva ani. SUA se referă în prezent mai mult la investiție decât la profit și este una dintre multele oportunități pe care compania le are”. Reuters raportase sâmbătă că Super Group și Sports Entertainment se apropiau de un acord de fuziune.

Fuziunea evaluează Super Group la 4,75 miliarde de dolari, fără a contabiliza fondurile pe care le va primi de la Sports Entertainment în tranzacție. Sports Entertainment are în prezent o bază de aproximativ 450 de milioane de dolari. Acționarii săi pot fie să transfere acțiunile lor în compania combinată, fie să răscumpere acțiunile și…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.