SUA formează grupuri de experți privind ridicarea în condiții de siguranță a restricțiilor globale de călătorie

0

Administrația Biden formează grupuri de lucru de experți cu Canada, Mexic, Uniunea Europeană și Regatul Unit pentru a stabili modul cel mai bun de a reporni în siguranță călătoriile după 15 luni de restricții pandemice, a declarat marți un oficial de la Casa Albă.

Un alt oficial american a spus că administrația nu se va mișca rapid pentru a ridica ordinele care împiedică oamenii din multe părți ale lumii să intre în Statele Unite din cauza timpului necesar grupurilor pentru a-și face treaba. Casa Albă a informat companiile aeriene și alte companii din industria turismului despre grupuri, a declarat oficialul.

„Deși nu redeschidem călătoriile astăzi, sperăm că aceste grupuri de lucru de experți ne vor ajuta să ne folosim de expertiza noastră colectivă pentru a stabili o cale de urmat, cu scopul de a redeschide călătoriile internaționale cu partenerii noștri cheie atunci când se determină că este sigur de făcut deci „, a declarat oficialul Casei Albe, adăugând că „orice decizie va fi pe deplin ghidată de analiza obiectivă și recomandările experților din domeniul sănătății publice și medicale”.

Grupurile vor fi conduse de Echipa de răspuns COVID de la Casa Albă și Consiliul Național de Securitate și vor include Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) și alte agenții din SUA.

CDC a declarat marți că ușurează recomandările de călătorie în 110 țări și teritorii, inclusiv Canada, Mexic, Japonia,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.