Spune-ne cine ești și îți vom spune ce cască Bluetooth ți se potrivește

0

Fire. Mult prea multe fire, care se agață în buzunar, în fermoarul de la jachetă, se amestecă prin obiectele din geantă sau se încurcă exact atunci când îți e lumea mai dragă. Sună cunoscut? Dacă și tu ai aceeași problemă, iată care e rezolvarea: casca Bluetooth. Dar cum piața îți oferă atât de multe modele, nu e de mirare că încă stai cu căștile clasice în mână și nu ști ce cască să-ți alegi. Hai să vezi cum poți cataloga căștile Bluetooth, ca să știi exact ce să cauți.

Ești șofer. Ori de profesie, ori de nevoie. Ești în permanență pe drum, conduci mult și, inevitabil, vorbești mult la telefon. Atunci cuvântul cheie pentru casca Bluetooth ideală pentru tine este confortul. Nu trebuie să dai o suma mare de bani pentru o cască pe care o folosești doar în mașină. Trebuie doar să mergi la sigur. Alege un design clasic, simplu și cu dimensiuni reduse, pe care aproape nu îl vei simți. Poți alege modele de la profesioniștii în domeniu – Samsung MG920 Essential, Golf B9, Jabra cu variantele Talk 5, BT2046, BT2047 sau cele din gama Explorer, toate la prețuri super comode pentru orice buzunar. Partea bună? Se conectează instant la telefon și au autonomie de durată.

 

Ai o fire sportivă. Alergi – pe drum spre muncă, în parc, la facultate, după copii – practic oriunde. Atunci ai nevoie de o cască Bluetooth sport. Cuvintele cheie? Stabilitate, super sunet, conectivitate bună și…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.