Sintra – orașul din Portugalia care trebuie să îl vizitezi – Foto + Video

0

Sunt locuri în lume despre care habar nu aveai că pot exista vreodată. Atât de minunate încât depășesc orice imaginație. Ții minte poveștile pe care le citeai atunci când erai mic? Sau filmele în care totul părea ireal? Ei bine acele locuri chiar există, doar că încă așteaptă să fie explorate.

Sintra este orașul din Portugalia care îndeplinește orice fantezie imaginară. Este obligatoriu să dai o raită aici dacă vrei să trăiești experiențe de neuitat. Dacă călătorești la Lisabona, de ce să nu mai stai o zi ca să vizitezi Sintra? Nu o să îți vină să crezi ce vei avea de câștigat

Sintra – este una dintre cele mai colorate destinații din lume

Ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba reține doar atât. Palatul Pena. Este întruchiparea tuturor poveștilor pe care le-ai parcurs până în prezent. Acesta a fost special comandat de către Regele Ferdinand al II-lea pentru a rivaliza cu Neuschwanstein din Bavaria.  Are un stil aparte ce combină goticul cu romanticul, specific secolului al XIX-lea.

Dacă vrei să vizitezi acest castel reține faptul că prețul unui bilet diferă în funcție de zona sau zonele castelului pe care vrei să le vizitezi. Un acces în tot castelul va costa 14 euro, însă, dacă vrei să vezi doar parcul și terasele te va costa doar 7,5 euro. Un bilet întreg reprezintă o experiență unică și completă, așadar nu ezita să optezi pentru prima variantă.

Pentru că palatul se află pe cele…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.