Simona Halep – Karolina Pliskova este vineri 1 noiembrie

0

 Simona Halep revine pe terenul de la Shenzhen. Vineri, 1 noiembrie, nu mai devreme de ora 14:00, fostul lider mondial o va întâni pe a doua clasată în ierarhia WTA, Karolina Pliskova, în meciul care va decide cine va fi ultima calificată în semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep a început bine competiția. În primul meci din Grupa Mov s-a impus în fața Biancăi Andreescu, în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, în timp ce în a doua partidă a fost învinsă de Elina Svitolina (5-7, 3-6).

„O să mă focusez pe jocul meu. Voi avea un plan de joc și voi ști ce este de făcut pentru a câștiga. Vreau neapărat să înving, obiectivul principal este calificarea în semifinale.

Am deja 4 ani fără să ies din grupe. Dar vom vedea. Am speranțe că mă voi recupera, în acest moment sunt puțin obosită și am speranțe că voi juca mai bine decât azi”, a spus Halep, la finalul meciului cu Svitolina, care a dezvăluit ce a vorbit cu antrenorul ei, Darren Cahill, referitor la înfrângerea suferită:

„Trebuie să schimb ceva din punct de vedere tactic. Am vorbit cu Darren după meci despre asta. De fapt, este ceva ce trebuie sa schimb. Voi continua să îmi schimb jocul, să vin cu ceva nou din punct de vedere tactic”.

De cealaltă parte, adversara de vineri, jucătoarea din Cehia a pierdut primul meci de la Turnul Campioanelor, în fața Svitolinei, și a ajuns în lupta pentru „Careul de Ași”, după ce Bianca Andreescu s-a retras în a doua…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.