Sfaturi pentru bloggerii incepatori

0

Exista cateva sfaturi de care orice blogger incepator ar trebui sa tina cont atunci cand se apuca sa-si construiasca un blog propriu. In primul rand, el trebuie sa stie ca este foarte important ca blogul sa aiba continut.

De multe ori, continutul este cel care conteaza mult mai mult decat design-ul.

Este o idee buna sa alegeti un aspect placut si un logo de calitate aceste lucruri fiind de ajuns atunci cand incepeti. Ar trebui ca minim de doua ori pe saptamana sa puteti scrie pe blog.

Este o idee buna sa scrieti doua articole pe saptamana si sa va tineti de acest lucru, decat sa scrieti un articol zilnic si apoi sa dispareti pentru urmatoarele 10 zile.

In cazul in care nu ati publicat nimic pe blog, nu cereti de la alti bloggeri backlink. Este o idee mult mai buna sa cereti linkuri blogurilor care sunt la un nivel similar cu voi.

Este foarte important sa va concentrati pe scris de continut. Nu ar trebui sa va concentrati pe monetizare, mai ales in cazul in care nu ati postat nimic pe site. Nu va bazati nici pe traficul facut cadou de la un alt blogger. Chiar daca acest trafic va va ajuta, nu va bazati ca el va va ridica blogul.

Singura modalitate de a va ridica blogul este sa scrieti continut. Ar trebui sa va definiti tematici despre care sa scrieti pe blog. In cazul in care nu mai sunteti multumiti de o anumita nisa, puteti schimba oricand directia blogului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.