Sfaturi pentru atingerea succesului

0

Putem spune despre success fara a gresi ca toti oamenii si-l doresc fara exceptie.

Evident, traind intr-o lume atat de diferita si definitia succesului va fi una relativa si greu explicabila intr-o forma scurta care sa acopere toata gama manifestarilor sale, ea grefandu-se pe fiecare persoana in parte. Unii oameni urmaresc succesul in afaceri, altii intr-o competitie sportiva. Deci pentru fiecare dintre noi izbanda sau reusita are o definitie diferita in functie de ce dorim sa realizam, de scopul nostru.

Insa, sunt anumite lucruri pe care oricine ar trebui sa le ia in calcul sau sa se ghideze dupa ele cand intreprinde o actiune pentru ca aceasta sa fie incununata de succes. Aristotel lega succesul de virtute, de fericire ca scop suprem spre care tinde omul. In zilele noastre aceasta conceptie nu se mai aplica in totalitatea ei, ci doar fragmentar.

Planifica

La inceput trebuie sa fii foarte atent in ce actiune te implici, astfel ca o perioada anterioara de gandire, de planificare, punere in balanta este benefica. Nimeni nu ar vrea ca, dupa ce ai investit o suma de bani intr-o afacere, sa fii nevoit sa intrerupi respectiva activitate. De asemenea este foarte important sa-ti faca placere o actiune pentru ca astfel vei avea parte de o motivatie suplimentara, vei da dovada de perseverenta care in final iti pot aduce succesul ravnit.

Cunoaste-ti limitele

Necunoasterea propriilor limite care deriva din autocunoastere te poate impiedica sa iei decizii necugetate cu consecinte…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.