Scoate din anonimat orice outfit cu aceste 5 trucuri

0

Ești pasionată de fashion sau, pur și simplu, îți dorești să faci o mică schimbare în stilul tău vestimentar? Nu trebuie să îți reinventezi complet garderoba, ci doar să apelezi la mici trucuri știute de fashioniste, care te vor ajuta să scoți în evidență absolut orice outfit, fie el casual sau elegant!

Uneori, ai impresia că trebuie să porți accesorii neobișnuite sau să deții ultimele apariții din cele mai noi colecții ale designerilor, dacă vrei să ieși în evidență. De fapt, este de ajuns să pui în practică aceste 5 tips & tricks eficiente!

1. Îmbracă-te monocrom

Ținutele monocrome sunt incredibil de stylish, mai ales când vorbim despre outfituri pe bază de jeans sau de pantaloni și topuri street style. Poartă aceeași nuanță de pantaloni, de top și de jachetă, completând ținuta cu accesorii aurii sau argintii.

Nu numai că vei arăta perfect de fiecare dată, dar îți va fi și extrem de ușor să concepi ținute, fără să fie nevoie să asortezi nuanțe și imprimeuri diferite!

2. Investește într-o pereche de sneakerși cool

Nicio ținută nu va rămâne în anonimat atunci când este completată cu o pereche cool de pantofi sport. Aceștia pot fi purtați atât alături de blugi sau fuste, cât și în combinație cu rochii și sacouri.

Poți opta pentru sneakerși voluminoși, albi, negri sau colorați intens, cu talpă groasă sau cu detalii inedite. Orice ai alege, perechea ta de pantofi va oferi „acel…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.