Safety Broker a intermediat prime de asigurare de 335 milioane de lei, în creştere cu 23,4%, în primul semestru

0

În primul semestru al acestui an, compania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat  prime de asigurare în valoare de 335 milioane de lei, înregistrând o creştere de 23,4% faţă de aceiaşi perioada a anului 2020, menţionează compania printr-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Astfel că, din totalul subscrierilor realizate în semestrul I, cele mai mari creşteri le-au avut următoarele tipuri de asigurări: Asigurări de Garanţii – 49%, Asigurări CMR – 38%,
Asigurări de Locuinţe – 28% şi Asigurări CASCO – 22%, Asigurări de Viaţă şi Sănătate – 17%. Poliţele RCA au înregistrat o creştere de 21%, în comparaţie cu semestrul I din 2020.

De asemenea, şi veniturile din comisioane, în sumă de 62,5 milioane de lei, realizate de companie în semestrul I din 2021 sunt în creştere cu peste 30% faţă de perioada similară a anului trecut.

Conform, comunicatului citat, marja de profit obţinută în semestrul I al acestui an este de 7,9%, decisive fiind creşterea vânzărilor de produse facultative (asigurări de garanţii, asigurări de locuinţe, asigurări Casco şi asigurări de viaţă şi de sănătate) şi focusul către vânzarea online prin intermediul #mySafety, aplicaţie prin care pot fi achiziţionate online poliţe de asigurare.

Iar, ca urmare primirii avizului ASF pentru transformarea companiei în Societate pe Acţiuni, Adunarea Generală a Acţionarilor Safety Broker din data de 22 iulie 2021 a decis listarea companiei…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.