Ryanair ofera o saptamana de promotii la biletele de avion

0

Compania aeriana Ryanair a lansat o campanie de reduceri de Black Friday care tine o saptamana intreaga. Este vorba despre oferte foarte bune de reduceri la biletele de avion pentru romani, dar nu numai.

Luni, 20 noiembrie, a fost ziua unu cu promotii la calatorii, ce a dispus de bilete cu pana la 15% reducere pentru 500.000 de locuri in luna decembrie.

Marti, 21 noiembrie, pe site-ul ryanair.com promotia de Vinerea Neagra continua cu calatorii la preturi reduse pentru luna ianuarie, insa. Ziua doi a venit cu 100.000 de locuri pentru calatorii, tarifele incepand de la 4,99 euro de bilet. Rezervarile pot fi facute doar astazi, 21.11.2017, iar calatoriile pentru care sunt disponibile biletele reduse sunt doar pentru perioada 01.01.2018 – 31.01.2018.

Ai la dispozitie bilete de avion Ryanair incepand cu pretul de 4,99 euro din Romania, din urmatoarele orase

Din Timisoara poti zbura in perioada mai sus numita la Berlin Schonefeld, Bruxelles Chareleroi, Bucuresti, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted sau Milano Bergamo. 

De asemenea, din Oradea poti calatori ieftin catre o sumedenie de destinatii minunate tot in perioada specificata mai sus. Asadar, de aici ai bilete ieftine de avion doar azi catre Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze, Londra Stansted, Memmingen Germania sau catre Milano Bergamo. 

In plus, pentru toate ofertele saptamanii de Vinerea Neagra, compania aeriana Ryanair mai ofera si 20% reducere la bagajele inregistrate.

Uite ce a declarat Robin Kiely…

Citeste tot articolul pe News24.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.