Ronan Farrow, fiul lui Woody Allen, se declară scandalizat la anunţul publicării memoriilor cineastului

0

Ronan Farrow, fiul lui Woody Allen, de profesie jurnalist, a criticat în termeni duri marţi anunţul publicării memoriilor regizorului american, anunţând că nu doreşte să împartă aceeaşi editură cu cineastul şi, prin urmare, va părăsi grupul Hachette, informează AFP.

„Hachette nu a verificat conţinutul acestei cărţi”, a declarat fiul lui Woody Allen, care s-a îndepărtat de mult de tatăl său.

Ronan Farrow susţine că editorul nu a contactat-o pe sora sa, Dylan, pentru a-i compara versiunea cu cea a tatălui adoptiv al acesteia, Woody Allen.

Editura Grand Central Publishing, o divizie a grupului de carte Hachette, a anunţat că pe 7 aprilie va lansa autobiografia regizorului Woody Allen, intitulată „Apropos of Nothing” şi descrisă drept „o relatare completă asupra vieţii sale profesionale şi personale”.

În carte este prezentată activitatea sa în cinematografie, teatru, televiziune, precum şi cea muzicală în cluburile de noapte şi cea publicistică, notează editura, precizând că autobiografia abordează, de asemenea, „relaţiile cineastului cu familia, prietenii şi fiinţele dragi”.

Grand Central Publishing a cumpărat drepturile asupra manuscrisului care va fi publicat atât în format de hârtie cât şi electronic, alături de o versiune audio. Cartea va fi publicată în Franţa, Germania, Italia şi Spania în primăvară, iar ulterior în alte ţări ale lumii.

Cartea va fi publicată după mai mulţi ani de zvonuri privind o…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.