Rochiile pe care să le porți vara asta în drum spre plajă

0

În miezul verii, nimic nu poate fi mai satisfăcător decât o escapadă la mare. Aerul sărat, căldura soarelui și răcoarea bine-venită a brizei sunt tot ce ți-ai putea dori când vrei să scapi de monotonia rutinei.

În drum spre plajă, inevitabil te întrebi ce ținută să alegi. La urma urmei, nu orice pereche de pantaloni se potrivește la costumul de baie one piece pe care vrei să îl scoți în lume. Iar în cazul în care ai un costum din două piese și trebuie să găsești și o bluză, lucrurile se complică și mai mult. Dacă vrei să te lipsești de orice grijă și să nu pierzi timp alegând ținuta ideală pe care să o porți până la plajă, am pregătit o listă cu rochii care să te scoată din orice încurcătură.

Rochiile de mai jos vin minunat peste costumul de baie, indiferent de stilul acestuia. Fie că preferi imprimeurile florale sau cele clasice, fie că ești mai degrabă fana pieselor într-o singură culoare sau le preferi pe cele multicolore, fie că vrei să îți arăți picioarele sau vrei să le protejezi de razele soarelui, există o rochie pentru fiecare nevoie a ta.

Rochie midi cu nasturi, Zara, 199,90 lei

Dacă ești adepta eleganței clasice, nu trebuie să renunți la ea doar pentru că mergi la plajă. Această rochie aduce aminte de motive marinărești cu dungile ei bleumarin pe materialul alb, fiind ton în ton cu marea. Se încheie în față cu nasturi, astfel încât ai libertatea de a ajusta cât de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.