Pompierii din Serbia licitează banderola lui Ronaldo pentru a ajuta un băiețel bolnav

0

Banderola căpitanului portughez pe care Cristiano Ronaldo a aruncat-o supărat pe jos după ce golul său a fost anulat incorect într-un meci de calificare la Cupa Mondială de fotbal împotriva Serbiei la sfârșit de săptămână, a fost preluată de Djordje Vukicevic, un pompier de serviciu.

Banderola albastră cu o literă albă C a fost apoi scoasă la o licitație de caritate de Vukicevic și colegii săi din brigada de stingere a incendiilor din Belgrad pentru a aduna bani pentru tratamentul lui Gavrilo Djurdjevic, în vârstă de șase luni, din Serbia, care suferă de atrofie musculară a coloanei vertebrale.

„Ronaldo a fost agitat (și) a aruncat banderola, a căzut chiar lângă mine”, a declarat Vukicevic joi pentru Reuters.

Sâmbătă, Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, care joacă fotbal la clubul campionilor de la Juventus, a ieșit din teren și a aruncat banderola căpitanului, când i s-a refuzat un gol clar în timpul opririi în remiza 2-2 din Serbia. Mulți sârbi apelează la strângeri de fonduri și licitații umanitare pentru a colecta bani pentru tratamente medicale în străinătate, atunci când nu pot primi un tratament adecvat acasă.

Vukicevic a spus că este gata să vândă orice amintire pe care ar putea să o colecteze de la jucători pentru a-i ajuta pe părinții lui Gavrilo să strângă 2,5 milioane de euro (2,94 milioane de dolari) pentru tratamentul său, dar că banderola a fost un record.

„Întreaga echipă a fost de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.