Petrolul sare peste 41 USD, pe măsură ce furtuna atinge producția SUA, stocurile scad

0

Petrolul a crescut miercuri pentru a doua zi, câștigând peste 2%, întrucât un uragan a închis producția offshore americană și un raport al industriei a arătat că stocurile brute din SUA au scăzut în mod neașteptat. Peste un sfert din producția offshore americană a fost închisă marți din cauza uraganului Sally.

Institutul American al Petrolului a declarat marți că stocurile brute au scăzut cu 9,5 milioane de barili, mai degrabă decât au crescut așa cum se așteptau analiștii.

Brent LCOc1 brut a crescut cu 86 de cenți, sau 2,1%, până la 41,39 dolari pe baril până la 10:12 GMT, în timp ce CLc1 brut din SUA a adăugat 85 de cenți, sau 2,2%, la 39,13 dolari.

Ambele contracte au crescut marți cu peste 2%.

„Peste noapte, APE a oferit o nouă injecție de impuls alcista”, a spus Stephen Greenock de la brokerul petrolier P.M.

Închiderile legate de furtuni pot contribui la reducerea stocurilor, deși rafinăriile au fost închise și reducând cererea.

Datele privind stocurile din Administrația oficială a informațiilor energetice, care nu confirmă întotdeauna cifrele APE, vor fi lansate la 1430 GMT. [EA / IS]

„Prețurile petrolului au primit un sprijin suplimentar de către APE și de vreme”, a declarat analistul Commerzbank, Eugene Weinberg.

„În ciuda unui context fundamental și tehnic nefavorabil.”

Prețurile petrolului s-au prăbușit la valori minime istorice, pe măsură ce criza coronavirusului a atins cererea.

O…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.