Peloton își cere scuze pentru daunele produse și retrage benzile de alergat de pe piață

0

Peloton (PTON.O) a anunțat miercuri o retragere a benzilor de alergat, răzgândindu-se la doar câteva săptămâni după ce a spus că nu există „niciun motiv” pentru a opri utilizarea aparatelor de exerciții fizice, în ciuda rapoartelor despre mai multe răni și moartea unui copil într-un accident.

Directorul executiv John Foley și-a cerut scuze pentru reacția inițială a companiei la un raport al Comisiei pentru siguranță a produselor de consum (CPSC) din aprilie, care a avertizat consumatorii cu privire la pericolele benzii de alergat Peloton’s Tread +.

Compania numise raportul „inexact și înșelător”.

„Vreau să fiu clar, Peloton a făcut o greșeală în răspunsul nostru inițial la cererea CPSC de a reaminti Tread +”, a spus Foley.

„Ar fi trebuit să ne luăm angajamentul de a fi mai productivi încă de la început. Pentru asta îmi cer scuze ”.

Acțiunile Peloton au scăzut cu până la 15,8%, până la 81,41 USD la rechemare, care se aplică atât benzilor de alergat Tread +, cât și benzilor Tread.

Rapoartele despre zeci de incidente în care au fost implicați copii, unul dintre aceștia fiind tras sub un aparat de-al său, au fost o umbră asupra Peloton în ultimele câteva luni, consumând unele dintre câștigurile stocului stimulate de o creștere a popularității bicicletelor sale de exercițiu printre persoanele care stau acasă în timpul pandemiei de COVID-19.

„Această rechemare va duce probabil la costuri…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.