Pasagerii din garniturile CFR stau cu orele blocați în vagoane: ”Sub orice critică”

0

Fiți atenţi când alegeți să călătoriți cu trenul în această perioadă. Zi de zi, pasageri din garniturile CFR stau cu orele blocați în vagoane, sub un soare arzător.

O garnitură de pe ruta București-Timișoara a rămas blocat duminică 1 august pe șine, după ce locomotiva s-a defectat, în județul Olt. Ajungând la destinație cu aproximativ patru ore mai târziu decât era programat, iar problemele nu s-au oprit aici: un alt tren, care venea de data aceasta din Timișoara, a ajuns la București cu circa două ore mai târziu decât trebuia.

Acum doar câteva zile, un tren plin cu pasageri, de pe ruta Mangalia – Timișoara a ajuns la destinație după un drum de aproximativ 30 de ore.

Garnitura care a plecat din București duminică 1 august, la prânz, a ajuns în Timișoara cu o întârziere de câteva ore, ca și cum drumul de zece ore nu era îndeajuns de chinuitor într-o zi caniculară,pasagerii au primit doar apă de la reprezentanții Căilor Ferate Române.

”Trei ore să stăm în căldura și astea. Condițiile au fost jalnice, sub orice critică, mai bine mergem cu bicicleta decât să mergem cu trenul :a declarat un călător.

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.