Pantalonii cu talie înaltă scot în evidență silueta

0

Pantaloni evazaţi sau clasici, cu dungă, mulaţi pe corp sau mai lărguţi, cu talie înaltă sau joasă – ţie ce model ţi se potriveşte? Ştii să alegi pantalonii care te avantajează?

Lejeri, versatili, cu o putere de seducţie dacă sunt aleşi corect în raport cu silueta, pantalonii sunt nelipsiţi din garderoba femeilor. În magazine găsim o multitudine de modele şi croieli, pentru toate nevoile. Trebuie doar să-i alegi pe cei potriviţi.

Pantalonii clasici, cu dungă, ideali pentru oricine. Cu o croială aproape de picior, dreaptă sau largă, cu o talie medie, acest pantalon este potrivit oricărei siluete, spune specialistul. Atenţie la material şi la imprimeuri. Cu un pantalon uni nu dai niciodată greş.

Pantalonii cu talie înaltă, ideali pentru femeile slabe. Sunt sofisticaţi şi eleganţi, iar cele care îi poartă dau dovadă de bun gust. Combinaţi cu o centură subţire în talie, această croială îţi pune în evidenţă silueta, liniile corpului arată mai fine, mai feminine. Ei nu sunt indicaţi, totuşi, femeilor care au burtică. În cazul lor se potrivesc mai degrabă pantalonii cu talie medie.

Pantalonii cu talie joasă nu se mai poartă. Aceştia scurtau optic picioarele şi reduceau linia feminină a şoldurilor.

Pantaloni conici, dacă ai glezne fine. Îmbracă bine orice corp şi se pot purta cu balerini sau tocuri înalte, creând o ţinută clasică de un şic absolut. Lungimea pantalonului pune în evidenţă gleznele,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.