(P) Tendințe în moda verii – ce ținute să porți la festivalurile de muzică Untold, Electric Castle și Afterhills

0

Te pregătești de Untold, Electric Castle ori Afterhills? Indiferent care ar fi destinația ta ori opțiunea de festival hot al verii în România la care vei participa și tu, trebuie să împachetezi ținute versatile, atât pentru zi, cât și pentru serile de concerte. 

Moda festivalurilor de vară este sinonimă cu îmbrăcămintea care oferă ocazia de a ne juca, de a face un mix & match inteligent între piesele de zi și cele de seară, fie că vorbim despre festivaluri muzicale la malul mării ori în locații precum Castelul Bánffy ori pe colinele pitorești ale Moldovei.

La o simplă căutare, pentru inspirație, veți regăsi ținute care mai de care mai originale, dar numitorul comun pentru o ținută feminină de efect rămân rochiile cu o croială lejeră, dar flatantă, din materiale ce lasă pielea să respire, cu diverse detalii florale ori geometrice, completate de accesorii în acord, precum pălării, coroane de flori, ghete pe gleznă, ochelari de soare rotunzi și tatuaje flash.

Ce poți face și ce poți purta în timpul zilei

În pauzele din timpul zilei de la Untold, îți recomandăm să dai o raită până la Cabana Bârlogu, situată în zona Paltinei, Someșul Rece, la doar 25 km de Cluj-Napoca. Te vei bucura de un peisaj unic și de o sesiune de înot în piscinele infinity, te vei răcori și încărca cu energie pentru serile de dans și distracție marca Untold 2019. 

Situată la 35 km de Cluj-Napoca, comuna Bonțida te…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.