Opt tineri implicaţi într-un accident pe DN 17C; unul dintre şoferi este începător

0

În noaptea de joi spre vineri, opt tineri au fost implicaţi, într-un accident produs pe DN 17C, în localitatea Salva, fiind implicate două autoturisme conduse de şoferi de 18, respectiv 20 de ani, conform datelor comunicate vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Ca urmare a coliziuni  dintre cele două maşini, una dintre ele a fost proiectată în afara carosabilului şi a ajuns pe malul râului Sălăuţa, iar doi tineri au fost transportaţi la spital.

Astfel, autoturismele erau conduse de un tânăr de 20 de ani din municipiul Bistriţa, care are permis de conducere de la sfârşitul anului 2019, respectiv de un adolescent de 18 ani din comuna Telciu, care a obţinut dreptul de a conduce în urmă cu circa trei luni.

În fiecare dintre maşini se mai aflau câte trei pasageri.

„Noaptea trecută, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud au intervenit pe Drumul Naţional 17C, în Salva, la un accident rutier. Din primele verificări, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Bistriţa a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Telciu. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul din Telciu a fost proiectat în afara părţii carosabile. O tânără de 19 ani din Năsăud şi un tânăr de 19 ani din Rebrişoara, pasageri în autoturismul condus de şoferul din Telciu, au fost răniţi, fiind necesar transportul acestora la spital”, a…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.