Ole Gunnar Solskjaer își prezintă scuzele fanilor

0

 Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, le-a prezentat scuze fanilor echipei, după ce echipa pe care o pregătește a pierdut meciul cu Newcastle, de duminică, scor 0-1, și a ajuns pe locul 12 în Premier League.

Tehnicianul norvegian a părut să își asume responsabilitatea pentru rezultatele sub așteptări înregistrate în acest sezon, declarând în același timp că a văzut din partea jucătorilor săi determinarea necesară.

„Suntem nemulțumiți de aceste rezultate și trebuie să îmi prezint scuzele fanilor pentru că nu reușim să câștigăm meciuri. Am început o reconstrucție aici, iar situația este diferită față de cea de după meciul cu Everton, din sezonul trecut (n.r. – 0-4, în aprilie 2019), când simțisem că jucătorii nu mai dau totul pentru acest tricou. Acum, băieții au dat totul și vom reveni acolo sus”, a declarat Solskjer, la finalul partidei cu Newcastle.

Manchester United a cedat, duminică, pe terenul lui Newcastle, scor 0-1, după golul lui Longstaff, din minutul 72. A fost a treia înfrângere a sezonului pentru echipa lui Solskjaer, una venită contra unei formații care se afla pe loc retrogradabil.

„N-am reușit să avem îndeajuns de multe ocazii pentru a merita să câștigăm. Prima repriză a fost una dezamăgitoare, a părut că nu putem controla mingea. Cea de-a doua a fost mai bună, am dominat, dar au exisat mai multe contraatacuri ale adversarilor, chiar și după golul primit”, a mai spus…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.