Oamenii sunt entuziasmați pe măsură ce croaziere se pregătesc pentru o repornire

0

Într-un doc acoperit de ploaie, chiar lângă Edinburgh, trei nave de croazieră Fred Olsen sunt pregătite pentru service. După 14 luni de staționare, vopseaua este retușată, scaunele tapițate iar covoarele repuse, gata ca navele să plece în larg, vara aceasta. Începând cu 17 mai, croazierele vor putea fi reluate din Anglia, iar cererea este mare.

Fred Olsen și-a lansat acum câteva săptămâni croaziere de vară pe insulele britanice și spune că a vândut deja două treimi din biletele pentru călătoriile timpurii. Directorul său de operațiuni hoteliere, Thomas Rennesland, a spus pentru BBC că nu a fost niciodată mai ocupat, dar și că ultimul an a fost stresant.

„Din păcate, a trebuit să ne luăm rămas bun de la niște colegi cu adevărat fantastici, deoarece navele nu se mișcau. Apoi, bineînțeles, a trebuit să începem să planificăm reintrarea în funcțiune. Nimeni nu a mai făcut așa ceva până acum”.

Când se repornește croaziera, aceasta va fi etapizată, începând cu tururi pitorești din Marea Britanie care opresc și pornesc din același port, sau așa-numitele excursii către nicăieri în largul mării. Primele nave ar putea naviga din 17 mai din Anglia, dar industria speră că și celelalte părți britanice vor urma.

Unii operatori, precum Virgin Voyages, o văd ca pe o șansă de a introduce croaziera unui nou client, cu excursii de 3 sau 4 zile ca alternativă la un sejur. Împreună cu protocoalele de testare și…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.