O mamă și fetița ei de opt luni au fost spulberate de o mașină pe trecerea de pietoni

0

Incidentul de coșmar s-a petrecut pe o stradă din Statele Unite. O mamă și fetița ei de opt luni au fost spulberate de o mașină, care s-a oprit abia după ce a trecut prin vitrina unei frizerii.

În urma accidentului, fetiţa a rămas blocată sub autoturism, iar intervenția salvatorilor a fost una contracronometru.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care, în intersecţie, mașina a virat la stânga. În acea clipă, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi vehiculul a izbit-o în plin pe femeia care traversa şoseaua cu fetiţa de opt luni în braţe. Cele două au fost purtate prin vitrina unei frizerii, iar copila a rămas blocată sub autoturism.

Doi ofiţeri de  poliţie, care se aflau în zonă, într-o cafenea, au ajuns imediat la locul accidentului şi şi-au dat seama că singura soluţie este să ridice maşina.

Iar camerele de pe uniformele acestora au filmat  întreaga operaţiunea contracronometru.

Unul din agenţi, Paul Samoyedny, a declarat: “Ne-am dat seama că nu putem pune mașina în mișcare, așa că a trebuit să o ridicăm de pe copil. Efortul pe care l-a depus să ridice mașina a fost incredibil. Sunt foarte mândru de Rocco”.

Atunci, omul s-a târât sub vehicul şi a recuperat-o pe micutză cât a putut de repede.

Paul Samoyedny, a spus: “Am scos-o cât am putut de rapid. Pur și simplu m-am bucurat când am văzut că se mișcă sub mașină”.

“M-am bucurat doar că am putut reacționa. Pentru…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.