Noile modele iPhoneX au fost imbunatatite

0

Anul trecut Apple a lansat iPhone X si acesta a fost un real succes, devenind in scurt timp cel mai cumparat model de la Apple. Anul acesta a aparut si upgrade-ul pentru iPhone X, si anume modelele XS si XS Max, care aduc cateva imbunatatiri importante pe partea de hardware.

Insa cele doua modele nu sunt atat de diferite intre ele, dimensiunea display-ului fiind lucrul care le diferentiaza. Iphone XS vine cu un display de 5.8 inch in timp ce XS Max are un display de 6.5 inch. In principiu, cele doua modele sunt defapt copii fidele ale lui iPhone X insa cu specificatii ceva mai bune. Acestea au un nou procesor, un nou senzor pentru camera principala si inca cateva mici imbunatatiri care aduc modelul de anul trecut la un alt nivel.

Asadar iPhone XS vine cu acelasi display Super Retina OLED de 5.8 inch ca predecesorul  sau iar ca aspect este aproape identic cu iPhone X. Pe de alta parte, modelul XS Max nu se aseamana cu nici un model Apple de pana acum. Este un telefon urias, avand display-ul de 6.5 inch, iar la acest capitol rivalizeaza doar cu Galaxy Note 9 de 6.4 inch.

Camera este mult imbunatatita fata de modelul de anul trecut, multumita noului senzor care este mai mare. Acesta captureaza lumina mai bine iar pozele arata foarte bine chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Mai mult decat atat, focusarea se face mult mai rapid.

In ceea ce priveste procesorul, modelele de anul acesta vin cu un chip A12 Bionic, fata de A11 Bionic pe cel de anul trecut. Apple a anuntat ca se asteapta la o imbunatatire a performantei cu 15 procente cu noul procesor.  Bateria este imbunatatita anul acesta si calitatea audio se anunta mai buna, multumita noilor difuzoare.

Este clar ca acestea sunt cele mai bune smartphone-uri ale celor de la Apple de pana acum, dar asta nu este o noutate pentru utilizatorii de iPhone. Apple a scos intotdeauna versiuni imbunatatite ale modelelor mai vechi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.