Nike bate estimările profitului, pe măsură ce vânzările online cresc cu 82%; stoc stabilit pentru record

0

Vânzările online ale Nike Max de Air Max și alți pantofi din America de Nord au adus profituri și venituri trimestriale înaintea estimărilor Wall Street și au condus cel mai mare producător de pantofi sportivi din lume să prognozeze vânzări mai bune decât se așteptau pentru anul respectiv.

Acțiunile au crescut cu 13% și urmează să se deschidă miercuri la un maxim istoric de aproximativ 132 USD.

Vânzările de brick-and-mortar ale Nike au scăzut de când a început pandemia COVID-19, deoarece mall-urile și magazinele universale au fost închise în întreaga lume.

Pentru a combate acest lucru, producătorul de încălțăminte și-a îndreptat atenția către vânzările directe către consumatori, în special prin propriul site web și aplicații.

Vânzările digitale ale mărcii au crescut cu 82% în primul trimestru încheiat la 31 august, cu creșteri de cel puțin două cifre înregistrate în toate regiunile.

În trimestrul anterior, Nike a raportat o creștere cu 75% a vânzărilor online – aproape o treime din veniturile totale, obiectiv pe care Nike și-l fixase anterior pentru 2023.

„Știm că digitalul este noul normal. Consumatorul de astăzi este conectat digital și pur și simplu nu se va întoarce înapoi ”, a declarat directorul executiv al Nike, John Donahoe.

Nike a declarat că se așteaptă ca veniturile fiscale pe tot anul să crească între cifrele simple mari și cifrele duble mici față de anul trecut, spunând că…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.