Neymar şi FC Barcelona au ajuns la un acord pentru stingerea litigiilor financiare

0

Clubul de fotbal, FC Barcelona şi fostul său fotbalist Neymar au ajuns la un acord pentru a pune capăt “pe cale amiabilă” litigiilor financiare dintre ei, a precizat  luni 26 iulie clubul spaniol, fără să dezvăluie valoarea tranzacţiei, anunţă AFP.

De asemenea , au fost mai multe litigii între clubul spaniol şi jucător în legătură cu prima de prelungire promisă lui Neymar de către Barca înainte de transferul record al atacantului la PSG în 2017 pentru 222 de milioane de euro.

Existau trei litigii care opuneau cele două părţi în faţa tribunalului pentru conflicte de muncă şi un al patrulea îi puneau în faţa justiţiei civile, a menţionat clubul.

Astfel că, atacantul lui PSG, care a jucat la Barca între  ani 2013 şi 2017, a dat în judecată clubul pentru a cere plata completă a primei de 64,4 milioane de euro, negociată cu clubul în 2016 în schimbul prelungirii contractului său până în 2021.

Aşadar, clubul i-a plătit lui Neymar o primă tranşă de 20,75 milioane înainte ca el să semneze cu PSG, dar nu i-a mai plătit restul. După aceea, clubul spaniol l-a dat în judecată pe brazilian pentru ca el să restituie prima tranşă, conform Agerpres.

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.