Neculai Onţanu va candida din partea partidului ADER la Primăria Sectorului 2

0

Fostul edil al Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la alegerile locale.

Neculai Onţanu va candida din partea partidului ADER la Primăria Sectorului 2. Fostul edil a afirmat că stânga are nevoie de un candidat puternic la Sectorul 2 al Capitalei, el fiind dispus să îşi asume o candidatura a partidelor de stânga, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

„Candidez pentru că Sectorul 2 al Capitalei a fost lăsat în paragină. Merg pe stradă şi mă roagă oamenii să mă întorc, pentru că actuala administraţie şi-a bătut joc de locuitorii Sectorului 2 al Capitalei. De la salubrizare, până la investiţi, edilii actuali nu au făcut nimic. Când voi reveni la Primărie, primul lucru pe care îl propun va fi anularea taxei de habitat, o aberaţie din punctul meu de vedere. Al doilea lucru va fi să propun continuarea proiectelor de infrastructură lăsate de mine şi neterminate de actuala administraţie. Pasaje rutiere, reabilitarea şcolilor şi continuarea anvelopării blocurilor”, a declarat Neculai Onţanu la lansarea candidaturii, potrivit sursei citate.

În opinia acestuia, salubrizarea, parcurile şi străzile au fost lăsate „în paragină” de administraţia Toader-Popescu, iar singură grijă a actualei conduceri au fost interesele politice.

„Din programul propus în campanie electorală nu au reuşit să realizeze nici un procent de 10%. Astfel programul de reabilitări străzi al Sectorului 2 a…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.