Narada şi IPSO Agricultură, parteneriat strategic pentru sprijinirea accesului la educaţie digitală

0

 În efortul de a reconecta la educaţie peste 1.000 de elevi ai liceelor tehnologice cu care colaborează, IPSO Agricultură cel mai important jucător pe piaţa de maşini şi utilaje agricole din România, se alătură iniţiativei organizaţiei Narada a anunţat, marţi compania.

„Printre primele obiective de dezvoltare durabilă ale ONU la care şi România a aderat regăsim garantarea unei educaţii de calitate şi promovarea oportunităţilor de învăţare de-a lungul vieţii pentru toţiť. Cred că educaţia este chiar baza, fundaţia pe care se construieşte un organism, o societate şi care face roţile să se învârtă. La IPSO credem foarte mult în importanţa învăţării şi dezvoltării părţilor pentru succesul întregului şi investim atât în instruirea angajaţilor, cât şi a clienţilor şi a viitorilor profesionişti din domeniu”, spune Arnaud Van Strien, preşedintele executiv al IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur.

În prezent IPSO Agricultură s-a implicat activ în pregătirea tinerilor din comunităţile în care este prezentă, mulţi dintre aceştia devenind, peste ani, angajaţi ai multinaţionalei. Însă, criza sanitară pe care o traversează România a acutizat şi situaţia în care se află sistemul educaţional. „Încă de la declanşarea stării de urgenţă, Narada a acţionat eficient şi constant pentru a reconecta la educaţie mii de elevi din toate zonele ţării. Prin implicarea voluntarilor, liderilor…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.