Naomi Campbell, pe podiumul de defilare, la 49 de ani

0

Top-modelul britanic Naomi Campbell, în vârstă de 49 de ani, a urcat din nou pe podiumul de defilare luni seară în cadrul primei prezentări a designerului nigerian Kenneth Ize la Paris, în deschiderea Săptămânii modei dedicate colecţiilor feminine de pret-a-porter, informează AFP.

Purtând o rochie cu franjuri din aso oke, o ţesătură cu dungi mari multicolore, creată de populaţia Yoruba din Africa de Vest, foarte îndrăgită de stilistul nigerian, celebrul top-model britanic de culoare a închis această prezentare de modă, organizată la Palais de Tokyo din capitala Franţei.

„Naomi Campbell a făcut posibilă această defilare”, a declarat creatorul de modă, în vârstă de 29 de ani, în faţa reprezentanţilor presei.

Originar din Lagos şi absolvent al Universităţii de arte aplicate din Viena, oraşul în care a crescut, Kenneth Ize s-a inspirat din patrimoniul textil al ţării sale natale pentru a realiza creaţii vestimentare cu croieli contemporane, precum combinaţii de jachete cu fuste mini şi taioare-pantalon purtate cu pantofi cu tocuri joase.

Paleta sa culori este bogată şi veselă: verde-măr sau verde-smarald, mov, fucsia sau albastru-electric.

Stilistul nigerian, finalist în 2019 al prestigiosului premiu LVMH, este unul dintre cei patru nou intraţi în calendarul oficial al Paris Fashion Week, unde tineri creatori veniţi din lumea întreagă îşi prezintă colecţiile alături de cele ale unor case de modă legendare, precum…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.