Motive pentru care sa calatoresti de Craciun

0

Craciunul este o perioada festiva din an, sau mai bine zis din iarna, cand toata lumea se inveseleste subit, se gandeste la Mod Craciun si la cadouri, la vacanta in cazul elevilor si studentilor si la concediu, in cazul celor care lucreaza. Insa, in afara de a fi o perioada cu zapada, cadouri, miros de brad si de clementine sau cu colinde vechi, Craciunul este si momentul ideal pentru a calatori in lume.

Uite doar cateva motive minunate pentru care sa hoinaresti de Craciun

1. Oferte din belsug

Stii doar ca in perioada sarbatorilor de iarna, ofertele la bilete de avion sau pretul biletelor de tren ori de autocar sunt mult mai bune. De ce? Pentru ca multa lume pleaca dintr-o parte in alta, calatoreste sa isi vada familia sau o pune de un concediu prin strainatate.

Mai ales daca iti rezervi din timp biletele si cazarea, poti gasi oferte foarte bune in afara Romaniei pe timp de Craciun. In plus, gandeste-te ca daca la noi este frig si zapada, intr-o destinatie sudica poate fi cald chiar de plaja(sau cel putin de maneca scurta).

Poti accesa site-ul Booking.com unde vei gasi cele mai bune oferte si pareri sincere despre experientele altor calatori pe timp de iarna.

2. Fara cadouri de impachetat

Nu mai este nevoie sa umbli innebunit dupa cadouri, sa faci shopping din timp sau sa astepti la coada in magazinele pregatite de sarbatoare. Cand va fi Craciunul, tu vei fi ajuns deja la destinatia dorita si astfel excursia acolo, concediul in sine si mancarea buna vor reprezenta cadoul…

Citeste tot articolul pe News24.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.