Motive nepotrivite pentru care sa NU iti dai demisia

0

Ai ajuns la concluzia ca iti doresti sa-ti schimbi locul de munca, dar iti e frica sa faci pasul?!
Adevarata dilema este dcaa nu cumva motivele care stau la baza indeciziei tale sunt neintemeiate. Iata o lista cu cele mai comune opt conceptii nepotrivite pentru care iti poate fi teama sa demisionezi:

1. Lucrurile s-ar putea imbunatati daca mai astept

Este adevarat, in timp lucrurile s-ar putea schimba in bine; dar, la fel de bine, s-ar putea deteriora.
NU poti astepta la nesfarsit ca situatia la locul de munca sa se imbunatateasca, asa ca stabilirea unui deadline te va ajuta sa nu te ascunzi in spatele acestei scuze la nesfarsit.

2. Lucrurile sunt nevaforabile pe piata fortei de munca; nu voi gasi alt job

Lucrurile sunt destul de incerte in multe companii, dar sunt locuri de munca. Daca iti doresti suficient de mult sa pleci de la actualul loc de munca, vei face tot ce este nevoie ca sa iti gasesti un altul. Acest lucru poate insemna mutarea intr-un alt oras sau urmarea unor cursuri de perfectionare, dar sunt mereu oportunitati disponibile daca esti determinat sa gasesti ceva mai bun.

3. Am un salariu bun pe care nu vreau sa-l pierd

Cu alte cuvinte, “iti vinzi sufletul” si muncesti intr-un loc unde nu iti place doar pentru bani. Nicio suma de bani nu merita sa iti petreci cea mai frumoasa perioada a vietii la un loc de munca ce te face nefericit. Daca stilul tau de viata depinde de venitul castigat, decide-te daca merita. Multi oameni au acceptat un salariu mai mic,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.