Monitoarele LED de gaming ASUS sunt una dintre cele mai bune soluții

0

Trăim într-o perioadă în care evoluția tehnologică este cu adevărat impresionantă. Chiar dacă de la an la an avem impresia că nu multe se schimbă, există anumite specificații care ne iau prin surprindere. De exemplu, ASUS a lansat un telefon mobil de gaming, cu un ecran cu rată de refresh de 90Hz. Este cu adevărat impresionant, însă nu se compară cu ceea ce seria de monitoare PC Republic of Gamers poate să facă – primul monitor cu o rată de reîmprospătare de 165Hz prin overclocking, precum și primul monitor cu tehnologie NVIDIA® G-SYNC, alegerea preferată a pasionaților de jocuri din întreaga lume.

Dacă ne raportăm în mod special la gaming, noile modele de vârf ale gamei de monitoare ROG vă pot extinde semnificativ perspectivele, permițând o achiziție mai rapidă a țintelor, oferind în același timp imagini ultra realiste, cu ajutorul ecranului de tip IPS curbat, ultra-lat, cu diagonală între 24 și 34 de inch și rezoluție între 1920×1080 si 3440×1440.

Oferte Monitoare LED

Echipate cu tehnologii foarte avansate, noile modele ASUS includ și NVIDIA® G-SYNC™, pentru o experiență foarte cursivă în jocuri, dar și o rată de reîmprospătare de minim 100Hz, eliminând practic orice barieră v-ar putea împiedica să vă bucurați de victorie. Adăugați un design futuristic și funcțiile exclusive ASUS și veți vedea de ce aceste monitoare sunt cu adevărat fără egal.

Tehnologia de afișare video NVIDIA®G-SYNC™, cu care este…

Citeste tot articolul pe Financiarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.