Marius Șumudică, despre Florinel Coman: E în revenire de formă, are reuşite, a crescut

0

Florinel Coman este în creștere de formă. Atacantul FCSB-ului a marcat de patru ori în 10 meciuri în Liga 1, motiv care l-a determinat pe antrenorul turcilor de la Gazişehir Gaziantep, Marius Șumudică, să îl laude.

„Coman e în revenire de formă, are reuşite, a crescut, are o mentalitate sănătoasă, e schimbat faţă de perioada Viitorul şi prima perioadă de la FCSB”, a spus Șumdică, despre fotbalistul pe care patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, l-a numit „Mbappe de România”.

În plus, fostul antrenor al Astrei Giurgiu a avut cuvinte de laudă și la adresa unui rival de-al lui Florinel Coman, Dan Nistor, de la Dinamo:

„Nistor a crescut foarte mult, este un lider la Dinamo. Cred că trebuie să joace cei cu jocuri în picioare, nu să îi dai tu meciuri să îl ajuţi pe jucătorul respectiv. Acum, când ai nevoie de puncte, mai se pot face experimente?”.

Amândoi jucătorii au fost convocați de selecționerul Cosmin Contra pentru dubla României cu Insulele Feroe și Norvegia. Florinel Coman și Dan Nistor sunt singurii jucătorii de la FCSB și Dinamo chemați la echipa națională pentru aceste meciuri.

Programul grupei F din preliminariile EURO 2020

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
18 noiembrie 2019:…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.