Marius Copil, eliminat în sferturile de finală din Antwerp, după ce a pierdut contra lui Andy Murray

0

Tenismenul român Marius Copil (92 ATP) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP de 250 de puncte din Antwerp (Belgia), vineri seara, după ce a pierdut împotriva fostului lider mondial Andy Murray (243 ATP), scor 3-6, 7-6 (7), 4-6.

Partida a început cu britanicul la conducere, acesta reuşind break încă din primul game. Copil a izbutit să egaleze ulterior la doi, însă nu a putut păstra acelaşi ritm, în ciuda jocului bun făcut pe propriul serviciu şi a unei game largi de lovituri etalată.

În setul secund, Marius Copil a arătat o creştere semnificativă la procentajul pe primul serviciu, ajungând la 17 aşi reuşiţi în două seturi. Parametrii ridicaţi la acest capitol i-au permis românului să împingă actul în tie-break, în ciuda faptului că Murray a servit pentru meci, la scorul de 5-4 în favoarea sa.

În tie-break, cel care a început la conducere a fost tot Murray, având 4-1, după primele cinci puncte. Totuşi, Copil a avut o serie excelentă de puncte şi a ajuns în postura de a servi pentru set, la scorul de 6-5. Arădeanul a ratat prima astfel de şansă, a salvat ulterior o minge de meci, iar în cele din urmă a trimis meciul în decisiv, după o oră şi 50 de minute.

În decisiv, cei doi au mers cap la cap până la scorul de 4-4, moment în care Murray a reușit să facă break-ul. Britanicul a confirmat ulterior cu un game făcut pe propriul serviciu și a încheiat partida după două ore și 36 de minute,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.